MIROSLAV ĐUKIĆ: Zadovoljan sam, nije lako igrati po onakvom terenu!

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv Javora (2:0) u Super ligi Srbije.

„Zadovoljan sam, nije lako igrati po ovako teškom terenu. Od prvog minuta smo ušli odlično u utakmicu, imali smo loptu, stvarali šanse. Postigli smo dva gola, a onda je utakmica ušla u tok koji nama odgovara i bez problema smo je priveli kraju“, rekao je Djukić posle utakmice za televiziju Arenasport.

Partizan je pobedio Javor golovima Marka Jankovića u devetom i 37. minutu.

Crno-beli posle niza od sedam pobeda u svim takmičenjima čekaju utakmicu protiv Jang Bojsa, u Ligi Evropa u četvrtak od 21.05 u Beogradu. Partizanu je potrebna pobeda kako bi se plasirao u drugu fazu tog takmičenja.

Trener Javora Vlado Jagodić rekao je da je utakmicu odlučio rani gol Partizana.

„Nismo očekivali da ćemo tako rano primiti gol, da vrsnom igraču kakav je Janković dozvolimo da neometano šutira. Imali smo nesreću kod oba gola, da lopta pogodi naše igrače i promeni pravac, a kad se protiv Partizana to desi, teško je očekivati nešto više. Taj prvi gol je prelomio utakmicu, Partizanu je posle toga bilo lakše da igra, kontrolisao je utakmicu“, naveo je on.

Jagodić je dodao da nema šta da zameri svojim igračima.

„Moji igrači su dali koliko su mogli, pravili smo greške, ali želeli smo pozitivan rezultat, da odigramo nerešeno. Morali smo da postignemo makar jedan gol na svom terenu da bismo mogli da pariramo Partizanu. Mojim igračima ću sada pružiti ruku, dali su koliko su mogli“, rekao je Jagodić.

Beta