PROGOVORIO O ODLASKU IZ PARTIZANA: Evo šta je Tavamba rekao o interesovanju italijanskih klubova!

Fudbaler Leandre Tavamba kaže da u crno-belom dresu živi svoj san, da je fokusiran na sezonu, ali da ne bi imao ništa protiv da se preseli u Italiju.

„Pre nego što sam došao u Partizan čuo sam dosta o klubu i njegovoj istoriji. Veoma sam srećan ovde, proživljavam lepe momente u klubu, a to je san svakog fudbalera. Prija mi pažnja navijača, zaista se nadam da ću nastaviiti da učinkom na terenu zaslužim još veću naklonost“, rekao je Tavamba

Kamerunac je u prošlom kolu Superlige Srbije protiv Mačve u Šapcu postigao 13. gol u sezoni, izjednacio lični rekord iz slovačkog Ružemeroka iz sezone 2013/2014 i već u nedelju protiv Javora ili u četvrtak protiv Jang Bojsa u Ligi Evrope ima priliku da postavi novi.

„Nadam se da ću već u narednoj utakmici srušiti rekord i nastaviti da uživam u igri. Pobede u prvenstvu nam znače jer omogućuju učesće u kvalikacijama za Ligu šampiona i zato nam je meč protiv Javora važan. Opet, protiv Jang Bojsa nas očekuje specifičan meč jer nam obezbedjuje plasman u eliminacionu rundu Lige Evrope i verujem da ćemo dati sve od sebe da to i ostvarimo“.

Kamerunac je dodao da je u potpunosti fokusiran na igre u Partizanu do kraja jesenjeg dela sezone i da do njega nije stigla konkretna ponuda iz Italije o kojoj se pisalo u medijima.

„Trudiću se da pružam što bolje partije u nadolazećem periodu. Videćemo šta će se desiti, italijanska liga je velika, sve ekipe u Seriji A imaju kvalitet. Bio bih srećan gde god da zaigram tamo“, zaključio je Tavamba uz konstataciju da mu ne smeta hladnoća u Beogradu jer se na ovakvu klimu već navikao u Slovačkoj.

Tanjug