RASULO U PARTIZANU: Samjuels preko Instagrama traži prvu platu i napada Mutu Nikolića!

Košarkaš Partizana Samardo Samjuels nastavio je sa ružnim komentarima na svom Instagram profilu i napisao seksistički komentar da ne daje izjave ženama.

Jamajčanin je prvo kritikovao trenera Miroslava Nikolića jer smatra da mu je bilo malo 18 minuta u porazu od Albe 96:80 u dvorani „Aleksandar Nikolić“, potom se raspravljao sa navijačima crno-belih, a onda i dao neprimeren komentar na račun novinarke koja ga je intervjuisala posle utakmice.

„Sinoć je bila s…… utakmica za nas jer je trener mislio da je bolje da sedim na klupi i gledam. Hvala… Zašto uvek ja? Nadam se da će sledeća godina biti bolja“, napisao je Samjuels na svom Instagram profilu, a potom ostao nedorečen.“Uglavnom ne dajem intervjue ženama jer znate već šta…“, objavio je bivši centar Armanija, Barselone i Klivlenda.

Samjuels, koji je pre mesec dana potpisao za Partizan, osvrnuo se i na to što do sada nije dobio nijednu platu.

„Nisam dobio nijednu platu, ali sada sam ja problem. Zamislite da igrate sa osmehom i ljubavlju, da vas ne plaćaju, a ne poštuju. Volim košarku, ali ću ozbiljno morati da razmislim o nečemu drugome. Ja sam loš momak jer imam m… da se zauzem za sebe. Imamo samo jedan život i ako se ne borite za sebe ljudi će vas gaziti. Koga da pitam za prvu platu? Nije smešno više, ovo je posao“, napisao je Samjuels.

Samjuels je imao nešto manju minutažu na početku u Partizanu jer je došao nespreman i sa viškom kilograma.

Tanjug