MIROSLAV NIKOLIĆ PRED ALBU: Očekujem pobedu, bićemo sve bolji!

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da se nada pobedi protiv Albe u predstojećoj utakmici u Evrokupu.

„Alba je jedina ekipa koja nas je glatko pobedila u Evrokupu. Rekao sam i tada, u prvom kolu, da ćemo igrati sve bolje i nadam se da ćemo smoći snage da pobedimo. Svakako očekujem mnogo bolju igru u odnosu na taj duel. Mi sve što duže budemo igrali, bićemo sve bolji“, rekao je Nikolić za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u utorak od 20 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ protiv Albe, utakmicu šestog kola Grupe C u Evrokupu.

Crno-beli ulaze u duel posle pobede nad Megom od 102:89 u ABA ligi.

„Protiv Mege smo odigrali na 70-80 odsto onoga kako ja želim da igramo. Tečno i sa dobrim protokom lopte protiv kvalitetnog tima kakav je Mega“, rekao je Nikolić i dodao da se nada pobedi protiv Albe i zbog toga što sutra slavi porodičnu slavu.

Centar Partizana Djoko Šalić rekao je da je svaka utakmica šansa da njegova ekipa pokaže da napreduje.

„Osećamo da igramo bolje i da će nam se uz malo strpljenja to vratiti i kroz rezultate. Protiv Albe smo u Berlinu doživeli ubedljiv poraz, ali mislim da će u Beogradu, pred našim navijačima, utakmica biti potpuno drugačija. Želimo pobedu, učinićemo sve da pobedimo“, naveo je Šalić.

U prvom kolu Evrokupa Partizan je izgubio u Berlinu sa 85:111.

Beta