KOŠARKAŠ ZVEZDE NEZADOVOLjAN: Moja igra je sr*nje, ne mogu više ovako!

Košarkaši Crvene Zvezde nisu najsjajnije započeli novu sezonu.

Navijači srpskog i regionalnog šampiona kao najvećeg krivca loših rezultata vide Džejmsa Feldina. Amerikanac je na Mali Kalemegdan stigao kao veliko pojačanje, ali do sada nije uspeo da opravda taj epitet.

Protiv Bamberga je odigrao veoma loše, čega je i on sam svestan.

– Moja igra je bila sr*nje. Da, znam šta sam izgovorio, slobodno to napišite. Uvek sam samokritičan. Ne znam šta sam radio, ali znam da ovako ne mogu da igram. Znam da neće svaka utakmica biti idealna, da neću postizati ne znam koliko poena. Kada se to desi, moram da nađem drugi način da pomognem timu. Ponavljam, ja sam kriv! Trebalo je da postignemo koš, oslonili smo se na Ročestija previše, a on je igrao na jednoj nozi, i to odlično. Morao sam da pokažem više – izjavio je Feldin, a prenose ‘Novosti’.

Navijačima nije zamerio što nisu napunili Arenu na utakmici protiv Bamberga.

– Znam da se igrala važna fudbalska utakmica sa Arsenalom. Neću im ništa zameriti ovog puta, razumem zašto ih je bilo malo na tribinama. Oni nam mnogo znače, ali ne možemo uvek samo na njih da se oslanjamo. Moramo da igramo košarku – kaže je Feldin.

Sledi večiti derbi sa Partizanom, koji je na programu u ponedeljak šestog novembra.

– Utakmica sa Partizanom nam je sada u glavnom fokusu. Idemo u neprijateljsku atmosferu, jeste naša dvorana, ali su njihovi navijači. Moramo da radimo na našoj igri, dok su oni u dobroj formi. Što se atmosfere tiče, gledao sam neke snimke na ‘Jutjubu’, a igrao sam i protiv Olimpijakosa, tako da dobro znam šta znači derbi – završio je Feldin.