DRMA MU SE KLUPA: Đukić mora da ispuni određene uslove da bi ostao trener Partizana!

Miroslav Đukić će skoro sigurno ostati trener Partizana do januara, a onda će uprava proceniti da li je ispunio 0čekivanja i da li će ostati i posle toga.

Partizan je u četvrtak odigrao 0:0 sa Skenderbegom u Albaniji i tako propustio priliku da napravi veliki korak ka proleću u Evropi. Nakon tog susreta, opet je krenulo da se priča o mogućoj smeni Miroslava Đukića.

Đukiću se zamera što ekipa nije napredovala u odnosu na početak sezone i nikako ne može da uđe u seriju pobeda. Čak se pričalo da bi poraz od Skenderbega sigurno bio koban po njega. Prema saznanjima Informera, iskusni stručnjak će na klupi ostati sigurno do januara i kraja jesenje polusezone, a onda će u zavisnosti od učinka u Ligi Evrope i Superligi Srbije biti poznata sudbina bivšeg selektora Srbije i nekadašnjeg trenera Valensije.

 – Đukić je od uprave dobio rok da do januara popravi igru, plasira se u nokaut fazu Lige Evrope, dođe na prvo mesto u Superligi ili bar ostane u ravnopravnoj trci za titulu sa Crvenom zvezdom. Nakon toga, razgovaraće s rukovodiocima i videće da li nastavlja da vodi Partizan ili će dobiti otkaz. Naravno, opcija smene neće biti isključena ni u međuvremenu, a desiće se ako crno-belima kola baš krenu nizbrdo i izgube utakmice koje su zacrtali kao sigurne pobede – objašnjava izvor Informera upućen u dešavanja u Partizanu.