ĐUKIĆ: Ne mogu ništa da im kažem, igrali su dobro!

Partizan je sinoć propustio veliku šansu da pobedom protiv Skenderbega znatno poveća šanse za plasman dalje u Ligi Evrope.

Ostaje žal za propuštene šanse u poslednjim minutima meča, prvo Sumina, koji sa pet metara nije uspeo da matira golmana Skenderbega. Nakon toga, Tošić je sjajno šutirao sa nekih 25 metara iz slobodnog udarca, ali je ponovo golman domaćina bio odličan. I na kraju, Nemanja R. Miletić je posle kornera pogodio samo stativu.

Sa druge strane, Skenderbeg je stvorio samo jednu ozbiljniju šansu.

– Šteta, jer je ekipa pokušala, imala šanse. Šteta što nismo dali taj gol. Ne mogu da kažem ništa ekipi, jer zaista su igrali dobro, borbeno. Tvrda, teška utakmica… Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili i to je neki rezime ove utakmice. Zaista smo u tom drugom poluvremenu imali više šansi. U prvom nismo uspeli da ugrozimo protivnika, ali smo i tada bili tvrdi, čvrsti. Idemo dalje, bod više nego zaslužen, imali smo šanse, ali nismo ih iskoristili. Odigrali smo sa sva tri protivnika, videli da smo bili blizu pobede protiv svakog od njih. Sada imamo dve utakmice kod kuće – izjavio je Đukić posle utakmice.