POZNATO JE: Terzić otkrio koliki je dug Crvene Zvezde!

Poznato je da je klub iz Ljutice Bogdana u velikim dugama, a današnjom izjavom Zvezdan Terzić je otkrio da Crvena Zvezda ide u dobrom pravcu što se tiče smanjenja istog.

”Prepolovili smo dugovanje. Sa 53 miliona spustili smo dug na 26. Taj trend će se nastaviti. A ako Bog da, sa trenerom Milojevićem stići će i Liga šampiona sledeće godine. Odbijali smo milionske sume za naše igrače, za Boaćija, Kangu, Donalda, Srnića. Smatrali smo da je obaveza da obradujemo ‘zvezdašku javnost’. Nismo imali pravo da razmišljamo o grešci ili lošoj proceni. Ne, već smo bili hrabri. I isplatilo se. Posle 10 godina, Zvezda se plasirala u Ligu Evrope”, ističe Terzić.

On je otkrio i da je Crvena zvezda za dve godine prihodovala čak 50 miliona evra.

Od toga je, prema Terzićevim rečima, 30 miliona od transfera, šest miliona od UEFA bonusa, četiri miliona od ulaznica, osam od Gasproma i dva od Telekoma.

”Dve potpuno legalno funkcioniše, nma ništa u sivoj zoni. Skoro 10 miliona evra smo uplatili u budžet Srbije. Sada smo kao firma koja može sama da posluje”, objašnjava Terzić i najavljuje nove investicije, poput ulaganja u rekonstrukciju Marakane, zatim u internat, halu…