ISTINA JE: Boaćijev menadžer govorio o klubovima koji se interesuju za napadača!

ricmond-boakye-boaci-crvena-zvezda-red-star

Ričmond Boaći ima za sada odličnu sezonu u dresu Crvene Zvezde, a to je prošlo veoma zapaženo u evropskoj zajednici.

Očekuje se da na Marakani u četvrtak pored Delija budu i brojini skauti evropskih klubova.

– Već su se od ranije najavili iz Evertona i Menhengladbaha, koji je nakon meča u Kelnu počeo svoju misiju sa ciljem da kupi igrača. Konkurenciju imaju još u Anderlehtu, CSKA iz Moskve i Fenerbahčeu, otkriva za HotSport, menadžer igrača Ivica Pavlović.

Pored pomenutih predstavnika klubova, jedan posebno privlači pažnju. Radi se naravno o onom rivalskom iz Londona koje Konte nije poslao kako bi ‘špijunirali Vengera, već videli napadača crveno-belih.
– Jedan od skauta Čelsija zadužen za igrače iz ovog dela Evrope hoće da se uveri u kvalitete Boaćija, a za dalje će se videti. I krajem avgusta posle meča sa Krasnodarom bilo je ekstra ponuda, ali odluka Zvezde i igrača se pokazala kao pravi potez.

Kada je reč o ceni, još uvek se ne može tačno proceniti koliko bi Zvezda mogla da zaradi, ali je jasno da ona ‘svakodnevno’ skače. Svakim dobrim potezom i golom u Evropi.

– Najvažnije je da Boaći nastavi u ovakvom stilu do kraja sezone u decembru, a onda ćemo sesti sa klubovima i odlučiti se za sledeći korak. Nema žurbe, poručio je na kraju Pavlović.

I po broju golova u 2017. godini Ričmond Boaći je među pet najboljih strelaca u Evropi, ova statistika treba da donese u bliskoj budućnosti milionski tranafer reprezentativca Gane.