TOBDžIJE U LOŠEM RASPOLOŽENjU STIŽU U BEOGRAD: Arsenal doživeo šokantan poraz u Premijer ligi!

Fudbaleri Arsenala poraženi su na gostovanju Votfordu sa 2:1, iako su posle prvog poluvremena vodili sa 1:0.

Ekipa Arsena Vengera tako u katastrofalnom raspoloženju dolazi u Beograd, gde će u četvrtak igrati meč trećeg kola Lige Evrope protiv Crvene Zvezde.

U prvom poluvremenu ništa nije nagoveštavalo na poraz Arsenala. Klub iz Severnog Londona bio je dosta bolji, a prednost im je doneo Per Mertezaker. Nemac je bio najviši u skoku posle kornera Džake, pa je glavom poslao loptu u Votfordovu mrežu.

Arsenal je u nastavku utakmice imao dve sjajne prilike da uveća prednost i reši pitanje pobednika. Ipak, Tobdžije to nisu uspele, pa je ubrzo stigla kazna. Beljerin je oborio Ričarilsona, a sudija Svodbrik je pokazao na belu tačku. Troj Dini je bio hirurški precizan, pa je Votford poravnao. Do kraja utakmice domaćin je bio bolji rival. Posle nekoliko propuštenih prilika,Votford do ogromne pobede stiže u nadoknadi vremena. Kleverli je posle pravog karambola u šesnaestercu Arsenala zakucao loptu u Čehovu mrežu i doneo svom timu tri velika boda.

Votford je ovim trijumfom stigao do visoke četvrte pozicije na tabeli Premijer lige. Tim Marka Silve ima 15 bodova, i nalazi se iza mančesterskih klubova i Totenhema. Sa druge strane Arsenal je doživeo novi poraz ove sezone, pa se trenutno nalazi na šestom mestu sa 13 osvojenih bodova.

Videćemo da li će Venger i ekipa moći da se oporave do četvrtka, kada ih očekuje gostovanje u grotlu Marakane.