PONOVO O SMS: Muslin govorio o statusu prvotimca Lacija u reprezentaciji

sergej-milinkovic-savic-lazio

Srpski navijači se već duže vreme pitaju zašto u reprezentaciji nema mesta za Sergeja Milinkovića-Savića. I dok popularni SMS iz meča u meč u dresu Lacija pokazuje da ima mesta za njega među Orlovima, selektor Slavoljub Muslin povremeno daje izjave u vezi mladog veziste:

– Sergej konkuriše za SP, kao i svi ostali. On je dobar igrač i tu nema ništa sporno. Ne vidim razlog zašto se moja kompetentnost stavlja pod znak pitanja, a dokazao sam rezultatima da je moj izbor dobar i kad je reč o sistemu i o igračima koje sam pozivao. Kad saradnici i ja budemo procenili da Sergej treba da dobije poziv, dobiće poziv. Kod mene tri stavke odlučuju da li će igrač biti u reprezentaciji: fudbalski kvaliteti, uklapanje u tim u igračkom smislu i uklapanje u kolektiv kao osobe. Kad bude ispunjavao sve tri, zvaću ga, rekao je Muslin.

PROČITAJTE JOŠ:  U ZVEZDI BESNI: Delegiranje Mažića dokaz sprege Partizana i FSS!

Ali, tu je stao, pošto je na pitanje koji je od ta tri razloga onaj ključni, iz kog Sergeja nema među „orlovima“, dao poprilično neodređen odgovor:

– Ne mogu da vam kažem. Verovatno nešto ne ispunjava, čim nije pozvan, zaključio je Muslin.

Misterija je delimično otklonjena, ostaje nam da vidimo da li će za mladog vezistu biti mesta u avionu za Rusiju, a svi se nadamo da hoće.

Komentari