ODLIČNE VESTI STIŽU IZ HUMSKE: Jedan od najboljih igrača će najverovatnije igrati protiv Skenderbega!

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da oporavak od povrede lista ide po planu i da bi trebalo da bude u timu za utakmicu sa Skenderbegom u Ligi Evropa.

„Ide sve po planu, mislim da je cilj ta utakmica sa Skenderbegom i nadam se da će dotle sve biti u redu. Sve ide kako treba, krenuo sam sa trčanjem i nadam se da će biti sve u redu“, rekao je Tošić novinarima.

Tošić se povredio 20. septembra u utakmici protiv Napretka, a propustio je duele sa Radom, Čukaričkim i Dinamom iz Kijeva, kao i utakmice reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Partizan je u prošlom prvenstvenom kolu odigrao 0:0 protiv Čukaričkog, a u drugom kolu Lige Evropa izgubio je na svom terenu od Dinama iz Kijeva sa 2:3, iako je vodio sa 2:0.

„Nikome nije prijatno kada izgubi utakmicu ili kad odigra nerešeno, pogotovo u klubu kakav je Partizan, koji u svakoj utakmici ide na pobedu i svaki nerešen rezultat ili poraz se smatra velikim neuspehom. Mi smo toga svesni, ali isto tako smo svesni da ne može da se pobedi u svakoj utakmici“, naveo je Tošić.

„Za poraz od Dinama smo svi krivi. Kad vodiš 2:0 svi očekuju da pobediš, katastrofa je da izgubiš 3:2, pa da si igrao i protiv Real Madrida. Nismo uspeli, prihvatamo krivicu, ali idemo dalje, nismo ništa izgubili. Dinamo je ekipa koja je projektovana da bude prva na tebeli i nije mnogo toga izgubljeno. Svoju šansu treba da tražimo u naredne tri utakmice“, dodao je on.

Govoreći o rezultatima, Tošić je rekao da je očigledno da je ekipa upala u krizu rezultata, što je, kako je naveo, sasvim normalno u svakom klubu.

„Dodje period kada ne možeš lako da pobedjuješ. Ima još 25 utakmica do kraja i mislim da ne treba nikome skidati glavu. Mi radimo svaki dan, trudimo se, verujem da će sve biti kako treba. Verujem da je ova pauza prijala svima, da se malo momci koji su izneli najveći teret u prethodnom periodu odmore, i da krenemo u nove pobede“, rekao je Tošić.

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak, 19. oktobra u Elbasanu protiv Skenderbega, utakmicu trećeg kola Grupe B u Ligi Evropa.

Beta