KAKAV GEST: Zbog preminulog druga dres Crvene Zvezde zamenio Partizanovim!

partizan-grobari-navijaci-fk-kk

Zanimljiva priča rukometaša Marka Pantelića

Rukometaš Partizana Marko Pantelić šest godina nosio je dres Crvene zvezde, a onda 2014. godine prešao u redove ljutog rivala. Pantelić je odlučio da promeni boje pošto mu je preminuo jedan od najboljih prijatelja, koji je navijao za Partizan.

“Kada mi je preminuo jedan od najboljih prijatelja, Milan Jeftić Jefta, koji je bio veliki “grobar” i čija je želja bila da me vidi u dresu Partizana, rešio sam da ispunim obećanje koje sam mu dao pre smrti i da zaigram za crno-bele”, rekao je za Telegraf Pantelić.

Kontaktirao je Aleksandra Blagojevića, direktora Rukometnog luba Partizan, a uprava iz Humske izašla mu je u susret bez razmišljanja.

“Igranje u Partizanu posvetio sam preminulom prijatelju, to je nešto što sam morao da uradim, a dok sam bio tamo, shvatio sam da Uprava crno-belih odlično radi posao jer guraju svoju decu”

Kaže da mnogi njegovi u porodici navijaju za Partizan.

“Zvezda mi je u srcu celog života, uvek sam išao na severnu tribinu. Tamo idem i danas, ali sam odrastao sa momcima sa Slavije, Vračara i Konjarnika, koji su pravi grobarski kraljevi. Čak i svi u mojoj porodici navijaju za Partizan”, otkrio je rukometaš Partizana pred derbi za Zvezdom na Banjici (18:30).

“Ja sam Zvezdaš do groba i to ništa ne može promeniti. Uvek dajem prednost Crvenoj zvezdi”, kaže Pantelić.

Mozzartsport