AZAR: Pobeda nad Atletikom najveća od kada sam u Čelsiju!

Fudbaler Čelsija Eden Azar pobedu u Madridu nad Atletikom u Ligi šampiona opisao je kao najveću u proteklih pet godina, odnosno od titule prvaka Evrope.

Čelsi je na premijernom nastupu Atletika na novom stadionu „Vanda Metropolitano“ u Ligi šampiona slavio golom Mičua Batčuaija za 2:1 u poslednjim sekundama meča.

Ovo je najveća pobeda u Ligi šampiona otkad sam u klubu. Izgledali smo veoma dobro, kao pravi snažan tim u elitnom takmičenju, od prvog do poslednjeg zvižduka sudije. Utakmica u Madridu pokazuje nam koliko jak tim imamo sa odličnim pojedincima. Međutim, morali smo više golova da postignemo, a nekad je dobro da pobediš u finišu„, rekao je Azar za klupsku televiziju.

Azar, koji je iz Lila došao u Čelsi posle osvajanja trofeja Lige šampiona 2012. godine, pohvalio je strelca pobedonosnog gola i svog zemljaka Batšuaija kome je bilo dovoljno samo osam minuta da bude junak.

Zato je i ušao na teren, da pokuša da se upiše u strelce. Mi smo tu da kreiramo. Srećan sam zbog golova Morate i Mičua, vrhunski su igrači. Obojica zaslužuju sve to„.

Ujedno, fudbaleri Čelsija naneli su prvi poraz Atletiku posle 11 utakmica u evropskim takmičenjima.

Tanjug