PECARSKI: Sjajan je osećaj biti u Partizanu!

Košarkaši Partizana u nastupajuću sezonu ulaze s jednim od najmlađih timova u poslednjih nekoliko godina. Najmlađi među prvotimcima crno-belih biće juniorski reprezentativac Marko Pecarski, koji je danas sa klubom iz Humske potpisao četvorogodišnji ugovor.

 – Partizan je veliki klub, ove sezone imamo veoma mladu ekipu i trebaće nam vremena. Verujem, kako sezona bude odmicala, da ćemo igrati sve bolje i da ćemo na kraju svi biti zadovoljni – rekao je Pecarski na promociji nove opreme Partizana, dodavši da se među crno-belima oseća kao kod kuće.

– Saigrači su me prihvatili odlično od prvog dana, sa svakim imam super odnos.

Pecarski se potom osvrnu na početak sezone:

– Izgubili smo dve utakmice, ali to je pred sezona, verujem da će biti puno bolje kako sezona bude odmicala. Najmlađi sam u ekipi, trudim se da iskoristim svaku šansu koju mi trener pruži. Ne plašim se odgovornosti. Trener voli da pruži šansu mladim igračima, tako da verujem da ću imati solidnu minutažu ove sezone. Najbitnije mi je da se pripremim za ovo što sada sledi, da se što bolje pokažem i da ekipa ostvari dobar rezultat.

Markov otac Miroslav je krajem osamdesetih godina prošlog veka nosio dres Partizana, pa je mladi košarkaš istakao da je od malena navijač crno-belih.

– Sjajan je osećaj što je otac bio u istom klubu i što je prolazio sve kroz šta sada ja prolazim. To daje još jednu, posebnu, čar tome što igram za Partizan – istakao je Marko Pecarski.