FINANSIJSKA INjEKCIJA: Partizan zaradio 20.000 evra od TV prava za utakmicu sa Fenerom!

Novi tim košarkaša Partizana premijeru pred domaćom publikom imaće u utorak od 19 časova, kada će na parketu dvorane “Aleksandar Nikolić” igrati protiv evropskog prvaka Fenerbahčea.

Zbog velikog interesovanja navijača iz unutrašnjosti za sutrašnji meč, klub je sačuvao kontigent ulaznica koji će u prodaju biti pušten na dan utakmice, koja će direktno biti prenošena na RTS i TV Arena Sport.

– KK Partizan NIS obaveštava navijače da će na dan utakmice protv aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Fenerbahčea, u prodaju biti pušten poseban kontigent ulaznica. Na ovakav korak, klub se odlučio zbog velikog interesovanja navijača iz unutrašnjosti. Zbog toga, na dan meča će se na blagajni naći minimalan broj od 1.000 karata – saopštili su crno-beli putem zvaničnog sajta,dodavši da se ulaznice mogu kupiti i u ponedeljak preko sajta ticketline.rs, kao i u prostorijama kluba na stadionu u Humskoj (kancelarija 220, od 10 do 16 časova)

– Istovremeno, KK Partizan NIS obaveštava navijače da su TV prava za prenos utakmice prodata Radio-televiziji Srbije i TV Arena Sport. Od prodajte TV prava, klub će prihodovati 20.000 evra – objavljeno je na sajtu Partizana.

Novosti