NOVAK PRELOMIO: Poznato je kada se Đoković vraća na teren!

Lakat je dobro, pošto je kost u pitanju radi se o procesu i potrebno je vreme. Ne želim da žurim – poručio je Nole i priznao da je bio u iskušenju da uđe na parket u Atini
Drugi put u životu je Novak Đoković posetio Atinu. Bio je deo spektakularnog oproštaja Dušana Ivkovića. To su grčki mediji iskoristili da porazgovaraju sa njim.

– Bio sam ovde sa suprugom pre tri godine, dok sam više puta bio po ostrvima u Grčkoj. Prestonica mi je tada ostala u lepom sećanju, sada sam video i ovu sjajnu dvoranu na oproštaju legendarnog trenera – kaže Novak.
– Lakat je dobro. Pošto je kost u pitanju to je duži proces. Potrebno je vreme i ne želim da žurim. Igraću u Australiji sledeće godine – zaključio je Đoković.

Ovo bi ujedno trebalo da znači da neće učestvovati na turniru u Dohi, ali ne i hoće li imati neku pripremu pred prvi grend slem sezone. U Australiji se održavaju dva turnira pre onog najvažnijeg – Brizbejn i Sidnej. Tako da deluje logično da će Nole odigrati bar jedan turnir pre Australijan opena

– Nisam košarkaš, ali kada sam video ovoliko dobrih igrača probudila mi se želja da i ja učestvujem.

Naravno, nezaobilazna je tema bila povreda lakta zbog koje je završio sezonu posle Vimbldona.

Novosti