MAČVAN REKAO ONO ŠTO SVI MI ZNAMO: Nismo ovo zaslužili, najbolja smo reprezentacija u Evropi!

Kapiten srpskih košarkaša Milan Mačvan izjavio je danas da je njegova reprezentacija najbolja u Evropi, vidno ljut zbog sudjenja u finalu protiv Slovenije.

„Jako mi je žao jer smo dali sve od sebe i nismo to zaslužili kao najbolja evropska reprezentacija u ovom trenutku. Ovi momci su izgarali, dali sve od sebe. Ponosan sam na momke, stručni štab i lekarsko osoblje. Dali smo sve od sebe“, rekao je Mačvan novinarima.

Srbija je izgubila u finalu Evropskog prvenstva u Istanbulu, a Mačvana je posebno iznervirao sudijski kriterijum.

„Drugi put u Istanbulu nam se dešava da imamo ovakav tretman. Nemoguće je da se sviraju četiri faula za tri poena, dve tehničke… Čist faul u napadu nad Vasi Miciću koji je sviran kao tehnička“, kazao je Mačvan.

On je čestitao Sloveniji na „prvoj medalji u istoriji, i to zlatnoj“.

Posebnu zahvalnost imao je za srpske navijače koji su u velikom broju bodrili ekipu u Istanbulu.

„Fizički napor, kolima, to je i finansijski trošak jer nemamo standarde kao što imaju zemlje Evropske unije. Hvala svima na podršci“, istakao je kapiten srpskog nacionalnog tima.

Zahvalio je i medijima koji su reprezentaciju „ispratili kako treba“, uz reči: „vidimo se kad budu počele kvalifiakcije“.

Srpskim košarkašima će u ponedeljak u 19.00 biti upriličen doček na platou ispred Starog dvora u Beogradu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta to možete učiniti klikom na neku od reklama, vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Beta