PROMOVISAN OŽEGOVIĆ: Neverovatno se osećam sa dresom Partizana, jedva čekam da zaigram!

Novi napadač Partizana postao je Ognjen Ožegović.

Srpski fudbaler stiže u Humsku iz Čukaričkog, a zadužio je dres sa brojem 51.

Bilo je mnogo polemike oko njegovog dolaska u Partizan, zbog njegovog odnosa prema Crvenoj Zvezdi.

Ipak, prema njegovim rečima neverovatan je osećaj postati fudbaler Partizana.

–  U Partizanu sam počeo da igram fudbal. Kada su mi malopre dali ovaj dres osećao sam se neverovatno. Već sam se bio spakovao i krenuo za Rusiju, ali kada su me pozvali iz Partizana odmah sam se raspakovao, došao ovde i dogovorio sve. Nisam se dvoumio između bilo kakve ponude Partizana i iz inostranstva. Nadam se da ću opravdati ono što direktor i navijači očekuju od mene. Svaka čast klubu što je doveo velika imena poput Stojkovića i Bambija Tošića. Jedva čekam da zaigram, rekao je Ožegović.

Ožegović ima velika očekivanja u novom klubu.

– Daću sve od sebe za Partizan. Biće šteta ako sa ovom ekipom ne prezimimo u Evropi. Po sadašnjem sastavu Partizan mora da napadne prvo mesto u grupi. Sve osim prolaska bi bio neuspeh. Uporedo mora da se misli i na prvenstvo. Logično je da ću u Partizanu igrati blizu golu, nadam se da ću pomoći golovima i asistencijama.

Želi da krene putem Đurđevića i Mitrovića.

– Hoću kao Đurđević i Mitrović, jer Partizan zna kako se prave napadači za A reprezentaciju Srbije.

Dotakao se i poruka koje je dobijao od navijača Partizana.

– Svaki mladi igrač sanja A reprezentaciju. Naravno, znam da moram mnogo znoja da prolijem. Prvo treba da pomognem klubu da ostvari što bolje rezultate na domaćoj i inostranoj sceni. To mi je želja, bez obzira na nezgodne poruke koje sam primao u prethodna 24 sata, rekao je Ožegović.

FOTO: FK Partizan