FANTASY PREMIJER LIGA TREĆE KOLO: Koga da izbegavate, ko će doneti bodove i koga za kapitena

Posle drugog kola samo tri tima u celoj Premijer ligi imaju maksimalan učinak i to je jedna od ekipa prošlogodisnji drugoligaš – Hadersfild. Sigurno je da su Fantasy igrači već na mukama posle ovako ujednačenog početka nove sezone.

 

Koga izabrati:

Golman:

Foster (VBA) – Tradicionalno čvrsta odbrana Vest Broma dočekuje Stouk koji je sigurno slabiji nego prošle sezone i postigao je samo jedan pogodak na prva dva meča.

Odbrana:

Alonso (Čelsi) – Španac je u prva dva kola sigurno najbolji igrač Čelsija, iako je preskup za odbrambenog igrača ( čak 7m), on je i dalje dobar izbor i sigurno će imati nekoliko šansi protiv Evertona kući a zatim i protiv Lestera u gostima da zapreti golu.

Sredina:

Mooy (Hadersfild) – Još jedna odlična partija Australijanca govori da je on zaista odlično rešenje u veznom redu, sa sve cenom od 5,6m.

Napad:

Havier Ernandez (Vest Hem) – Popularni Ćićarito se probudio i ove nedelje gostuje Njukaslu, što je nova šansa da postigne gol.

 

Koga izbegavati:

Golman:

Hiton (Barnli) – Ne očekuje se da Barnli u gostima sačuva mrežu protiv Sparsa.

Odbrana:

Ake (Bornmut) – Trešnjice ovo kolo čekaju Mančester Siti, dok sledeće kolo gostuju Arsenalu tako da nije realno očekivati mnogo bodova od doskorašnjeg igrača Čelsija.

Sredina:

Matić (Mančester J.) – Srbin će retko imati šansu za nekim konkretnim učinkom (gol ili asistencija), samim tim za vrednost od 5m sigurno ima boljih rešenja.

Napad:

King (Bornmut) – Igrač koji je prošle sezone obradovao mnoge Fantasy igrače na početku sezone uopšte nije u formi, a pritom ima i težak raspored.

 

Koga za kapitena:

Lukaku (Mančester J.) – Nova šansa za Belgijanca da na domaćem terenu protiv Lester postigne pogodak.

Mane (Liverpul) – Brzonogi Senegalac izuzetno voli utakmice protiv Arsenala, u prošloj sezoni je na dve utakmcie zabeležio dva gola i asistenciju.

Eriksen (Totenhem) – Danac čeka Barnli i to je nova šansa za njega da nastavi sa odličnim partijama, do sada je zabeležio tri asistencije na dve utakmice, možda je vreme i za pogodak?