FANTASY PREMIJER LIGA DRUGO KOLO: Koga da izbegavate, ko može da iznenadi i koga za kapitena

Prvo kolo nove sezone Premijer lige donelo je nekoliko veoma zanimljivih rezultata kao i nekoliko iznenađenja, a evo i naših predloga za vaš fantasy tim pred drugo kolo.

Koga izabrati:

Golman:

Hiton (Barnli) – Barnli je u prvom kolu iznenadio aktuelnog šampiona i slavio u gostima rezultatom 2:3, i ako je jedan od najboljih golmana Premijer lige primio dva gola imao je čak četiri odbrane i očekuje se da protiv Vest Broma na domaćem terenu (gde je Barnli tradicionalno mnogo jači) nastavi sa dobrim partijama.

Odbrana:

Megvajer (Lester) – Stameni štoper je u prošloj sezoni bio jedan od najboljih igrača Hala koji je na kraju nesrećno ispao iz lige, na prvom meču za Lester je pokazao da će biti ozbiljno pojačanje za Lisice koje drugom kolu čekaju novog prvoligaša – Brajton.

Sredina:

Mhitarijan (M. Junajted) – Junajted je u prvom kolu napunio do vrha mrežu Vest Hema, a Jermen je prema nekim ocenama bio najbolji na terenu, Crveni Đavoli gostuju Svonsiju što je nova šansa da Henrik obraduje svoje vlasnike.

Napad:

Munije (Hadersfild) – Bilo je teško odabrati između njega i Vardija, ali je na kraju presudila cena momka iz Benina (6.0) kao i sjajna partija u prvom kolu.

Koga izbegavati:

Golman:

Kurtoa (Čelsi)- Čelsi nije imao sreće u prvom kolu ali je pokazao da im je odbrana neuigrana, a kada se doda na to raspored u kome igraju u narednim kolima protiv ofanzivnih ekipa (Sparsi, Everton kući, pa Lester u gostima), Belgijanac je golman za izbegavanje u ovom delu sezone.

Odbrana:

Lindelof (M. Junajted)- Novo skupoceno pojačanje Junajteda neočekivano je ostalo na klupi u prvom kolu, a posle veoma dobre igre odbrane Crvenih Đavola očekuje se isto i u drugom kolu.

Sredina:

Kante (Čelsi) – Najboljeg igrača iz prošle sezone u timu ima čak 17,3% ljudi, što je sigurno previše za zadnjeg veznog koji će veoma retko davati golove i asistirati.

Napad:

Runi (Everton) – Karamele u ovom kolu gostuju Mančester Sitiju protiv kojeg je novi prvoligaš Brajton uspeo da uputi samo dva šuta u okvir gola, pa se nova formacija Pepa Gvardiole pokazuje kao uspešna za sada.

Koga za kapitena:

Lukaku (M. Junajted) – Svi se nadamo i verujemo da će Belgijanac biti strelac i protiv Svonsija.

Salah (Liverpul) – Liverpul čeka Kristal Palas koji je ostavio najgori utisak u prvom kolu, a pored Egipćanina odlična rešenja su i Mane i Firmino.

Vardi (Lester) – Brzonogi napadač u prvom kolu je pokazao da nastavlja tamo gde je stao krajem prošle sezone, a Lisice pritom čekaju Brajton.