ŠALIMOV: Ne zanima nas Zvezdina serija bez poraza!

Trener fudbalera Krasnodara Igor Šalimov rekao je danas da njegovu ekipu ne brine pobednička serija Crvene zvezde i dodao da se svaka serija na kraju završi.

Šalimov je najavio promene u ekipi i nagovestio da bi mogao da zaigra i Fjodor Smolov koji je propustio početak sezone zbog povrede.

„Osam utakmica Zvezde bez poraza? Ne brine nas to, i Amkar je bio u seriji bez postignutog gola, pa je postigao gol protiv nas. Sve serije se na kraju završe. Mi se mirno pripremamo za meč, momci su se oporavili. Imali smo tri dana, što je sasvim dovoljno, tri dana su nama kao nedeljni ciklus. To je bilo dovoljno“, rekao je Šelimov na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Krasnodara dočekaće sutra Crvenu zvezdu u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evropa. Utakmica se igra od 19.00.

Šalimov je naveo da se njegova ekipa za predstojeći meč pripremala kao i za svaki drugi.

„Mi se podjednako spremamo za sve utakmice. U mečevima Lige Evropa, naravno, detaljnije proučavamo protivnika. Važno nam je u kojoj formaciji igraju, kako su im rasporedjeni igrači. Još ne možemo posebno da izdvojimo nekoga ko je opasan. Pripremamo se mirno, kao i obično“, rekao je trener Krasnodara.

Revanš se igra 24. avgusta u Beogradu.

Beta