MILOJEVIĆ RUSIMA: Krasnodar je fantastična ekipa, mi ćemo igrati našu igru! (VIDEO)

delije-crvena-zvezda-fk

Milivojević je danas pred ruskim medijima govorio da će Crvena Zvezda igrati svoju igru!

– Kada smo došli u situaciju da igramo plej-of za Ligu Evrope, znali smo da nećemo igrati protiv slabog rivala. Dobili smo jako ozbiljnu ekipu, o kojoj se u Srbiji zna dosta. Ulažu dosta u infrastrukturu, imaju odličnu akademiju. Ali, nismo ni mi slučajno došli ovde, dobro smo se pripremili i spremni smo to da pokažemo. Imamo veliki respekt, ali ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu.

– Od onog trenutka kada sam preuzeo Zvezdu pre par meseci smo se dogovorili da igramo našu igru, u našem sistemu, da dajemo sve od sebe, tako će biti i sutra. Uradićemo sve što je do nas, a videćemo hoće li to biti dovoljno, izjavio je Vladan Milojević na konferenciji za medije.

Kako kaže Milojević, nema tajni među rivalima.

– Gledali smo sve utakmice koje su igrali, više nema tajni u tom pogledu, jer ima puno programa preko kojih možemo da se upoznamo sa protivnikom. Krasnodar ima odličan tim i igra dobro, što je pokazao i prošle godine. Ne vidim šta značajno tu može da se promeni, sistem i stil igre su isti – istakao je Zvezdin strateg.

Nije želeo da ističe nijednog protivničkog rivala, iako je bio upitan za najboljeg strelca Smolova, koji je upitan za sutrašnji susret.

– Nisam od trenera koji bi posebno izdvajao protivničke igrače. Krasnodar ima fantastične igrače, Smolov je fenomenalan i jako je bitan za tim Krasnodara. Ali, mi ne možemo da se fokusiramo samo na jednog igrača, jer ih ima mnogo dobrih i nema velikih slabih tačaka. Gledamo šta ćemo mi da uradimo i ne mogu da idem sa logikom da li im igra neki fudbaler ili ne igra. Smolov je njihov najbolji igrač, a ja kao trener mu želim da se što pre oporavi, zaključio je Vladan Milojević.

https://www.facebook.com/crvenazvezdafk/videos/10155693440049884/