FANTASY PREMIJER LIGA: Koga da izbegavate, ko može da iznenadi i koga za kapitena

Večeras počinje nova sezona Premijer Lige, a najveći fanovi sigurno pored toga što prate samu ligu igraju i Fantasy igricu.

Sport Extra je odlučio da napravi novu rubriku gde ćemo pre početka svakog kola prodiskutovati o najboljim rešenjima u popularnoj igrici.

Koga izabrati:

Golman:

Forster – Ako odbrana Svetaca bude na svom prepoznatljivom nivou, postoji velika šansa da Sautempton ne primi gol na prve dve utakmice u sezoni (čekaju Svonsi, pa Vest Hem).

Odbrana:

Kolašinac – U prošlonedeljnoj utakmici Komjuniti Šilda protiv Čelsija, reprezentativac Bosne pokazao je da će biti ogromno pojačanje za Arsenal. Kada se na to doda nova formacija Tobdžija ( 3-4-2-1) gde će Kolašinac igrati sa leve strane ispred 3 odbrambena igrača sigurno je da je on dobro rešenje na startu sezone.

Sredina:

Salah – U pripremnom periodu je novo pojačanje Liverpula pokazalo da će praviti razliku na terenu i da zna da se nađe u pravom trenutku na pravom mestu, Redsi na početku sezone imaju solidan raspored (gostuju Votfordu, pa čekaju Kristal Palas).

Napad:

Lukaku – Očekuje se da Belgijanac nastavi svoje odlične partije i u novoj sezoni, treba napomenuti i da Mančester Junajted ima jako povoljan raspored. Pored toga Belgijanac baš voli da postiže golove protiv Vest Hema.

Koga izbegavati:

Golman:

Šmajhel – U pitanju je prva utakmica u sezoni i očekuju se golovi, oslabljeni Arsenal (ne igra Sančez) će sigurno dobro zapretiti preko novog pojačanja Lakazeta odbrani Lisica.

Odbrana:

Fonte – Čekićari posle Junajteda imaju još jedno teško gostovanje protiv Sautemptona. Pored toga, za Fontea nije ni sigurno da će biti starter u novoj sezoni.

Sredina:

Sigurdson – Najbolji fudbaler Islanda je već neko vreme na izlaznim vratima Svonsija i pitanje je da li će pružati partije kao u prethodnim sezonama, kada se na to doda njegova visoka cena (8.5) sigurno je da je u ovom trenutku igrač za izbegavanje.

Napad:

Aguero – Prethodne sezone kada je Argentinac bio odsutan sa terena neko vreme, mladi talentovani Brazilac Gabriel Hesus odlično je to iskoristio. Još uvek se ne zna ko će od njih dvojice otvoriti sezonu za Građane, ali je sigurno da je posedovanje Aguera koji sedi na klupi loša investicija.

Koga za kapitena:

Lukaku – Isto kao i u delu ,,Koga Izabrati“ , svi očekuju da igrač oko koga su se otimali Čelsi i Junajted bude jedan od najboljih u ovoj sezoni.

Kejn – Najbolji strelac Premijer Lige iz prethodne dve sezone sigurno se seća bolnog poraza od Njukasla u poslednje kolu u sezoni 2015/16 i spreman je da im se osveti za to.

De Brujne – Pošto kod Građana napred nije poznato da li će početi Aguero ili Hesus, predlog je De Brujne koji je u pripremnom periodu bio jedan od najboljih igrača Mančester Sitija.