LALATOVIĆ: Drinčić nije namerno povredio Jovičića!

lalatovic-nenad-cukaricki

 

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da mu je žao što se na utakmici protiv njegovog tima povredio fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić.

Njemu je u 8. minutu uklizao Nikola Drinčić, Jovičić se vratio na teren, ali na njemu ostao samo do 19. minuta.

Zvezda je pobedila sa 3:0 kod kuće, ali je pobeda pirova usled povrede jednog od najboljih igrača u prethodnih šest utakmica.

„To je veliki hendikep za Zvezdu, jer je on veoma bitan fudbaler. Siguran sam da Nikola Drinčić nije imao nameru da ga povredi, ali to je fudbal, takve stvari se dešavaju“, rekao je Lalatović posle utakmice.

Jovičiću je prilikom starta Drinčića polomljena metatarzalna kost i sledi mu pet nedelja pauze. Lalatović je naveo da je tek posle utakmice čuo da je Jovičić teže povređen i da još nije razgovarao sa Drinčićem o tome.

U Zvezdi su informaciju čuli u poluvremenu pa je u svlačionici bilo razočarenja. Klub iz Ljutice Bogdana je revoltiran što vezni igrač Čukaričkog nije dobio ni javnu opomenu, za žestok start nad Jovičićem.

„Zvezda je zasluženo pobedila. Mi smo, na neki način, sami sebe pobedili zbog načina na koji smo primili prvi i treći gol. Takve greške ne smemo da pravimo protiv ovakvog tima“, kazao je Lalatović.

On je naveo da su Čukaričkom potrebna još dva igrača na krilnim pozicijama kako bi ekipa igrala onako kako on želi.

„Izgubili smo kvalitetnog krilnog igrača odlaskom Radonjića. On je pokazao kako je to kvalitetan igrač kada ima prostor. Otišao je Jeftić, (Igor Matić) Matke. Potrebna su nam minimum dva krilna igrača da bismo bili ‘pravi’. Vezni igrači igraju po krilu kako bi popunili mesto u timu. Niko nije očekivao da će Radonjić otići. Imamo slabiji tim nego zimus za bar 30 odsto“, rekao je Lalatović.

Lalatović je takođe Zvezdi poželeo da eliminiše Krasnodar i plasira se u grupnu fazu Lige Evropa