NAPUŠTA PARTIZAN: Leonardo ipak ne ide u Mec, crno-belima ogroman novac!

Sada je stvarno gotovo! Partizan je prodao svog najboljeg igrača – Leonardo Da Silva Souza postaće novi fudbaler Al Ahlija iz Džede!

Crno-beli su posle ponude francuskog Meca prihvatili ponudu i iz Džede, a Brazilac je verovatno pre svega zbog para odlučio da se preseli u Saudijsku Arabiju.

Sve je završeno. Leonardo ide u Saudijsku Arabiju. Partizan će dobiti 4.000.000 evra. Leo će potpisati ugovor na dve plus dve godine “, pojasnio je Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka, u izjavi za MOZZART Sport.

Navodno će dosadašnje levo krilo Partizana primati u Saudijskoj Arabiji dva miliona evra godišnje, naspram milion koliko je nudio Mec.

„Ovo je sjajan posao za Partizan. Leo je došao kao slobodan igrač, što znači da za njega nismo morali da plaćemo obeštećenje, a prodali smo ga za 4.000.000 evra. Neka mi neko pokaže u novijoj istoriji sličan primer. Plus, fudbaler nam je doneo velike sportske uspehe, jer je odlučio dva derbija i sa njim u timu smo osvojili duplu krunu“, dodao je Vazura, uz zahvalnost Leonardu na jednogodišnjem učinku u Humskoj 1.

Paritzan će, kako je najavljeno, ubrzo reagovati na tržištu i dovesti igrača na poziciji levog krila, jer je za sedam dana realizovao dva transfera, prodajama Nemanje Mihajlovića(Herenven, 1.700.000 evra) i Leonarda (Al Ahli, 4.000.000 evra), pa je jasno da je treneru Miroslavu Đukiću potrebno osveženje u ofanzivnom delu tima.

Leonardo je crno-belom dresu zabeležio 41 nastup, upisavši 27 pogodaka i pet asistencija, najviše će biti upamćen po golovima u večitim derbijima i čestim ispadima na Instagram profilu.