DAN POSLE KIKSA: Filip Kljajić prokomentarisao je svoj neverovatan kiks (VIDEO)

Partizan je sinoć odigrao 2:2 u Atini protiv Olimpijakosa i ispao ukupnim rezultatom 5:3 za Grke u Plej-of Lige Evrope.

A najveću pažnju privukla je ogromna greška golmana Partizana Filipa Kljajića pri rezultatu 0:0, on nije uspeo da uhvati lagan centaršut iz slobodnog udarca, a potom se lopta odbila od njega i završila u mreži crno-belih.

– Bilo mi je mnogo krivo! Posebno što se desilo tako da mi je lopta upala u ravan sa reflektorom i u trenutku je nisam uopšte video. Mnogo mi je značila podrška saigrača na terenu baš tada, jer mi praktično živimo zajedno, prolazimo kroz razne situacije zajedno i na taj način pokazujemo da smo pravi tim. Ta zajednička podrška i bliskost nas je gurala kako u šampionatu tako i sada. Još jednom ponavljam – hvala saigračima koji su bili uz mene.

Partizan je mogao i do pobede…?

– Pokazali smo da možemo ravnopravno da se nosimo sa takvim klubovima kao što je Olimpijakos. Na našu žalost, a na njihovu sreću, rezultat iz Beograda nam nije išao na ruku, ali sada idemo dalje. Imamo gust raspored u šampionatu za koji moramo da se pripremimo dobro i napunimo i emotivno i fizički. Sutra nas očekuje žreb i koga god da izvučemo daćemo sve od sebe da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope, jer ova ekipa to zaslužuje. – rekao je Filip Kljajić za Partizanov sajt.