U PUNOM SASTAVU: Fudbaleri Zvezde otputovali u Prag

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Prag gde ih u četvrtak očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Sparte.

Crveno-beli su u prvom meču slavili sa 2:0.

Mičel Donald, koji je nosio kapitensku traku u prvom meču, poziva, medjutim, na maksimalnu mobilnost.

„Pokazali smo da možemo da odigramo veoma dobro. Medjutim, sada moramo to da potvrdimo. Zbog toga ne smemo da dozvolimo popuštanje u koncentraciji ni jednog trenutka. Bitno je da sačuvamo fokus na detalje jer mogu da budu veoma važni. Sparta je ozbiljan tim i moraćemo puno da se potrudimo da prodjemo dalje“, rekao je Donald.

Damjan le Talek naveo je da njegova ekipa u Pragu želi da ponovi partiju iz prvog meča.

„Želim da opet odigramo dobar meč. Idemo sa ciljem da ponovimo partiju iz prvog meča. Ekipa se diže iz meča u meč i zato je bitno da opet budemo dobri. Naročito jer će i Sparta dati maksimum da prodje dalje. Veoma smo oprezni, ali i motivisani da krunišemo dobru igru iz prvog meča“, rekao je La Talek.

Trener Vladan Milojević je na revanš poveo Milana Borjana, Damira Kahrimana, Filipa Stojkovića, Marka Gobeljića, Vujadina Savića, Damjana La Taleka, Srdjana Babića, Dušana Andjelkovića, Milana Rodića, Branka Jovičića, Mičela Donalda, Uroša Račića, Luku Adžića, Nemanju Radonjića, Slavoljuba Srnića, Nemanju Milića, Nenada Milijaša, Gelora Kangu, Ričmonda Boaćija i Aleksandra Pešića.

Utakmica se igra sutra od 19.00 na Generali areni u Pragu.

Beta

Foto: Crvena Zvezda FK