LjUDINA: Bivši fudbaler Čelsija pomaže izgradnju onkološkog odeljenja bolnice u Nišu!

Bivši fudbaler Čelsija Džon Obi Mikel poslao je dva potpisana dresa koji će se prodavati u sklopu akcije prikupljanja sredstava za izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja pri bolnici u Nišu.

Kako se navodi u današnjem saopštenju, legendarni igrač Čelsija i reprezentacije Nigerije poslao je dva dresa londonskog kluba u kojima je igrao više od 10 godina, sa posvetom „Za decu Srbije“ i svojim potpisom.

„Kada je čuo za veliki projekat gradnje hemato-onkološkog odeljenja pri bolnici u Nišu, u kojoj će mališani koji boluju od raka dobiti najbolje uslove za izlečenje, istog momenta se odazvao pozivu da se priključi akciji i tako pored dresova poslao i svoju podršku. Dres Obi Mikela se može kupiti u okviru akcije ‘Oglasi za život’ na posebnoj stranici Halo Oglasa po ceni od 150 evra i 200 evra“, navodi se u saopštenju.

Na sajtu Halo oglasa mnoge poznate ličnosti prodavaće nove stvari, kao i svoje uspomene, a sav novac prikupljen od prodaje namenjen je završnici izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Novac od kupovine biće uplaćen Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Beta