MILOJEVIĆ: Ignorišemo umor, pokušaćemo da budemo spremni za Rad!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da ekipa nema vremena za uživanje posle važne pobede protiv Rada i da je već okrenuta novom izazovu protiv Rada na Banjici.

„Odradili smo dobar trening i nemamo problema sa povredama, već sa umorom. Sparta je bila i ostala iza nas. U sportu, a pogotovo u Zvezdi nema vremena za uživanje i moramo da se ponovo dokazujemo protiv mlade, nadarene i poletne ekipe Rada. Razmišljamo profesionalno, umor moramo da ignorišemo i potrudićemo se da budemo spremni“, rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Zvezdin trener nije hteo da izdvaja pojedince koji su posebno doprineli pobedi protiv Sparte i dodao je da svi konkurišu za tim protiv Rada.

„Nemamo vremena da čekamo neke igrače da podignu nivo forme,nemamo prostora za prijateljske mečeve i svi konkurišu za tim sutra. Kombinovanje sa strancima je problem. Imamo ih više i moramo da se privikavamo na ovu situaciju. Fudbal je kolektivni sport i volim kada svi igraju jedan za drugog. Neki su protiv Sparte odradili zadatke koji se ne vide“, ocenio je Milojević.

Utakmica 2. kola Superlige Srbije između Rada i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati na Banjici.

Tanjug