KLjAJIĆ BRUTALNO ISKREN: Ako nastavimo sa ovakvim igrama, loše nam se piše!

Partizanov čuvar mreže Filip Kljajić rekao je da je njegova ekipa imala loš pristup utakmici protiv Budućnosti, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i da to ne sme da joj se ponovi.

Fudbaleri Partizana plasirali su se sinoć u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u revanšu drugog kola odigrali 0:0 protiv Budućnosti u Podgorici. U prvom meču u Beogradu, crno-beli su pobedili sa 2:0.

Jedan od najzaslužnijih za to što Partizan nije sinoć poražen bio je Filip Kljajić, koji je odbranio četiri odlične šanse Budućnosti.

„Tako se namestilo… Mi smo odigrali veoma lošu utakmicu, ne znam razlog, ali to moramo da rešimo među sobom, ne bi smeo da nam se ponavlja ovakav pristup meču. U subotu u prvenstvu nas čeka Mačva, koja će igrati na polukontru ili kontru, a mi u tom duelu moramo da skupimo samopouzdanje za sledeću utakmicu koja nas čeka u Evropi“, rekao je Kljajić za klupsku televiziju.

„Pristup je bio jedini razlog takve igre, moramo da vidimo gde je problem i jedno tako možemo da ga rešimo. Ako ovako nastavimo ne piše se dobro nikome, a samim tim ni timu“, dodao je golman srpskog šampiona.

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Olimpijakosa, a prva utakmica na programu je u utorak od 20.45 u Beogradu.

„Svi znamo kakav je Olimpijakos tim. Igraju konstantno evropska takmičenja, Ligu šampiona i Ligu Evrope. Oni su dobar protivnik, mi moramo dobro da se spremimo, da damo sve od sebe da prođemo“, naveo je Kljajić.

Fudbaler Partizana Petar Đuričković rekao je da ne zna zbog čega je ekipa loše ušla u utakmicu i da je taj duel dobra opomena crno-belima za nastavak takmičenja.

„Bilo je mnogo prostora između naših linija, nismo bili kompaktni, to je osnovni razlog zbog kojeg nam je protivnik u prvom poluvremenu stvorio veliki broj šansi. Mi smo imali samo jednu šansu u prvom poluvremenu. Oni su imali izuzetne šanse, ali ih na našu sreću nisu iskoristili. Ovo je dobra opomena pred nastavak takmičenja u kvalifikacijama. Moramo da se trgnemo i uz veliki rad da ispravimo greške“, naveo je Đuričković.

FOTO: FK Partizan

Beta