SAGA SE BLIŽI KRAJU: Vazura otkrio šta još Partizan treba da završi oko Suminog transfera!

Saga oko transfera Sejduba Sume u Partizan i dalje traje.

Nakon što je omaleni vezista na svom Instagramu objavio da će sutra potpisati ugovor sa crno-belima, oglasio se i Miloš Vazura.

Generalni direktor Partizana je u intervjuu za klupsku televiziju otkrio šta još treba da se završi oko Suminog transfera.

– Non-stop imam komunikaciju sa predsednikom Slovana, očekujem večeras ili sutra da se završi. Radi se o par stavki ugovora. Prvenstveno, dalja prodaja, procenti, bonusi za LŠ i LE. Mislim da ćemo lako da se dogovorimo. Ono što je jako bitno – igrač želi u Partizan. Kao što sam rekao, u ovom slučaju idemo preko svojih mogućnosti. Suma je izričita želja sportskog sektora. Nadam se da će biti zadovoljni ako im ispunimo želju, rekao je Vazura.

Suma je razgovarao sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim.

– Suma se čuo sa našim sportskim direktorom i rekao mu da ako dolazi u Srbiju, dolazi samo u Partizan. Sa njim smo uslove dogovorili. Očekujem večeras da dobijemo ugovor i da to sutra završavamo, završio je Vazura.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta to možete učiniti klikom na neku od reklama, vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!