MANDžUKIĆ OTRKIO NEVEROVATNE DETALjE: Bonući hteo da polomi noge Daniju Alvesu!

Leonardo Bonući je na iznenađenje mnogih prešao u Milan.

Dugogodišnji štoper Juventusa je za 40 miliona evra pojačao Rosonere.

Ipak, napadač crno-belih iz Torina Mario Mandžukić pozdravlja odlazak sjajnog štopera.

– Prosto je, Bonući i Dani Alveš su napravili haos, pa će se na sreću svih nas njihovim odlaskom iz kluba stvari vratiti na staro.

Njima dvojica su mnogo različiti, nije im trebalo mnogo da se posvađaju u bilo kom trenutku. A pred finale Lige šampiona su napravili pravu dramu.

Dani je imao običaj da pre svake utakmice pusti neku muziku, međutim, kada je došlo finale promenio je ploču i pustio neku sambu do daske. Bilo je toliko glasno, da su mogle da nam popucaju bubne opne, a on je đuskao kao da sutra ne postoji. Ja sam iskulirao, ali Leo nije. Prišao mu je i rekao mu da će da mu polomi noge ako odmah ne ugasi. Dani je znao koliko je Bonući bio naložen da osvoji Ligu šampiona i odgovorio mu da ga baš briga i ako izgubimo jer on već ima tri osvojene Lige šampiona. E, ona je nastao totalni haos.

Ne razumem taj Danijev postupak. I ja sam osvojio Ligu šampiona, pa mi nikad ne bi palo napamet da tako nešto kažem.

Leo ga je uhvatio za vrat i ko zna šta bi bilo da Maks Alegri nije stao između njih i rekao im da šta god da se desi u finalu obojica ima da lete iz ekipe. Maks je postupio baš onako kako treba. Nadam se da će se sada stvari vratiti na staro, rekao je Hrvat.