SVE JE GOTOVO: Partizan dobio najveće pojačanje u ovom prelaznom roku!

Partizan je izgleda posle brojnih peripetija uspeo da dogovori transfer Sejduba Sume.

Srpski šampion već nekoliko prelaznih rokova pokušava u svoje redove da dovede fudbalera Slovana, a ovog leta to će mu konačno i poči za rukom.

Ostaje da crno-beli zvanično potvrde ovaj transfer, pošto je trener Slovana Ivan Vukomanović izjavio da je Suma dobio zeleno svetlo za dolazak u Humsku.

– Sad nama stižu neka pojačanja ove sedmice, već je jedno stiglo, zamena za našeg Sumu, videćemo šta ćemo dalje. Mi smo se na kraju sezone dogovorili i Sumi obećali da ćemo raditi na transferu, da ćemo ga pustiti i da nema nikakvih problema. Suma je izrazio želju da ide u Partizan, rekao je Vukomanović za Telegraf.rs

Vukomanović je sjajnog vezistu veoma nahvalio, te po njemu u Srbiji ne postoji igrač njegovog ranga.

– Kao trener i Srbin voleo bih da ode tamo, verujem da takav igrač u Srbiji ne postoji. On bi Partizanu bio velika karika za ulazak u Ligu šampiona. Partizan radi jako kvalitetan posao, Suma bi bio na vrhu šlaga te torte. Po mom mišljenju je bolji od Leonarda i samo je pitanje toga šta Slovan traži. Mislim da bi u Srbiji napravio čudo, svi navijači koji vole Partizan bi uživali u njemu, rekao je Vukomanović.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta to možete učiniti klikom na neku od reklama, vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!