SAMO ZA GROBARE: U ponedeljak počinje prodaja karata za utakmicu Partizana i Budućnosti

fk-partizan-grobari-slavlje-derbi-veciti

Prodaja ulaznica za utakmicu fudbalera Partizana i Budućnosti, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona počeće u ponedeljak 3. jula, objavljeno je na sajtu crno-belih.

Partizan će igrati 11. jula od 20.45 u Beogradu protiv Budućnosti, prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak preko Tiketlajn mreže, u prodavnici u Bulevaru Milutina Milankovića 1, radnim danima od 9 do 18 časova, a subotom od 10 do 16 časova.

Ulaznice se mogu rezervistai putem sajta www.ticketline.rs ili telefonom na broj 011/20-30-570.

Ulaznica za južnu tribinu košta 500 dinara, za bočne delove istoka i zapada treba izdvojiti 700 dinara, dok centralni delovi za te tribine koštaju 900 dinara. Karta za ložu košta 3.000 dinara i može se kupiti u službenim prostorijama na stadionu u Humskoj 1.

Prodaja karata na blagajama stadiona Partizana počeće u ponedeljak 10. jula od 10 do 18 časova, a na dan utakmice prodaja će se obavljati samo na blagajnama stadiona od 10 časova pa do početka utakmice. Ulaznice se mogu kupiti samo uz lični dokument sa slikom, a maksimimalno se mogu kupiti četiri.

Beta