KK CRVENA ZVEZDA: Dokle će mediji da pišu neistine o odlasima naših igrača!

KK Crvena zvezda objavio je saopštenje za javnost u kojem “reaguje na brojne glasine i neistine o transferima igrača kluba koji su pod ugovorom”.

Mi vam saopštenje prenosimo u celosti

“KK Crvena zvezda mts pažljivo prati sve aktivnosti na tržištu igrača posle završetka jedne od najboljih sezona u istoriji kluba. Međutim, dužni smo da istovremeno obavestimo javnost da sve ‘proverene informacije, saznanja ili pozivanja na proverene inostrane izvore’ vezane za igrače KK Crvena zvezda mts i njihove eventualne transfere u neke druge klubove, nemaju apsolutno nikakve veze sa istinom.

Klub je bio primoran da se oglasi na ovaj način nakon brojnih ‘vesti’ (neistina) koje su se pojavile prethodnih dana: Jović, Dženkins, Kuzmić… Ko je sledeći?

PROČITAJTE JOŠ:  PREZADOVOLjAN: Evo kako je Nedović ispratio dolazak Omića u Zvezdu!

Apsolutno smo svesni da nakon još jedne sjajne sezone, postoji veliko interesovanje za igrače KK Crvena zvezda mts, i to interesovanje nekog od zainteresovanih klubova, nikome ne možemo da zabranimo. Ono što možemo, je sprečavanje širenja glasina i neistina, jer sva trojica igrača koji su prethodnih dana ‘preseljeni’ u neki od stranih klubova, ili ‘navodno’ pregovaraju sa njima – imaju važeće ugovore sa KK Crvena zvezda mts i propisano obeštećenje!

Klub podseća da je rukovodstvo kraju sezone obavilo razgovore sa svim igračima koji su pod ugovorom,i postiglo dogovor.

Zato, još jednom ponavljamo, o svim aktivnostima u prelaznom roku koja su vezana za KK Crvena zvezda mts, javnost će biti obaveštavana isključivo preko zvaničnog sajta kluba”, stoji u saopštenju srpskog i regionalnog šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:  ALIMPIJEVIĆ OPREZAN: Evo šta je trener Crvene Zvezde izjavio pred gostovanje u Skoplju!