TRESE SE HUMSKA: Partizan želi Brazilca koji je pre nekoliko godina dominirao u Bundesligi i vredeo 20.000.000 evra! (VIDEO)

Ivica Iliev je ranije tokom dana izjavio kako Partizan radi na dovođenju fudbalera sličnih kvaliteta kao što je Leonardo.

Prema informacijama koje imamo u pitanju je doskorašni fudbaler Atletiko MG Karlos Eduardo Markeš.

Ima 29 godina, a odigrao je i šest mečeva za reprezentaciju Brazila.

On je početkom juna postao slobodan fudbaler, pa crno-beli neće morati da plaćaju obeštećenje. Sada je sve na dogovoru Partizana i Markeša. Jedini problem bi mogla da predstavlja visina plate koju Brazilac traži. Ukoliko sve bude u redu srpski šampion bi uskoro mogao da dobije najbolje pojačanje ovog leta.

Karlos Eduardo je imao bogatu karijeru. U Evropi mu je prvi klub bio Hofenhajm, u kojem je pružao veoma dobre partije. Na 58 utakmica u Bundesligi, postigao je 13 golova, dok je 15 puta asistirao.

Rubin iz Kazanja ga je 2013. godine doveo za čak 20.000.000 evra. U Rusiji nije pružao partije kao u Hofenhajmu, a zanimljivo je da je igrao na oba meča grupne faze Lige Evrope protiv Partizana.

Usledila je pozajmica u Flamengo, a zatim i prelazak u Atletiko Mineiro.

Prošle sezone odigrao je osam mečeva u prvoj ligi Brazila i upisao je dve asistencije.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta to možete učiniti klikom na neku od reklama, vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!