JEDNOGLASNO: Milorad Vučelić predsednik Partizana do 2022. godine!

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić izabran je danas ponovo na tu funkciju, koju će obavljati u narednih pet godina.

U prostorijama Sportskog centra Teleoptik danas je održana vanredna, konstitutivna i izborna Skupština Partizana na kojoj su crno-beli dobili novi saziv Skupštine koji će biti na snazi do 2022. godine.

Skupštinu će činiti 41 delegat umesto dosadašnjih 65.

Partizan je, takodje, dobio i novo-staro rukovodstvo kluba.

Na predlog počasnog predsednika Partizana Ivana Ćurkovića za predsednika kluba jednoglasno je izabran Milorad Vučelić.

„Danas je relativno lako kad slavimo uspehe koje imamo, kad slavimo ‘duplu krunu’, kad se nalazimo na početku evropskih takmičenja. Slaveći te pobede nismo se gordili, slavili smo ono što smo zaslužili viteški, na terenu. Biće iskušenja pred nama, biće i poraza, ali siguran sam da nećemo biti poniženi niti ponizni nego da ćemo čuvati časno ime Partizana“, rekao je Vučelić nakon izbora na funkciju.

Vladimir Vuletić je i dalje potpredsednik kluba, a za članove Upravnog odbora izabrani su i Milan Obućina, Nebojša Petrović, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović, Goran Škodrić i novi član Milomir Gligorijević.

Funkciju generalnog direktora i dalje će obavljati Miloš Vazura.

Predlažući Vazuru za funkciju, Vučelić je rekao da je reč o „sjajnom i sposobnom momku“.

„Siguran sam da neće razočarati ni vas, ni mene. Samo će nas oduševljavati“, rekao je Vučelić.

Danas su izabrani su novi članovi Nadzornog odbora: Miloš Kostić, Stojanče Risteski, Miloš Marković, Mladen Nikolić i Veljko Delibašić.

Današnja Skupština Partizana trajala je samo 21 minut.

Beta