MEČ ZA ZABORAV: Bleda Zvezda remizirala sa reprezentacijom Užica u prvom pripremnom meču!

Fudbaleri Crvene Zvezde odigrali su nerešeno 1:1 sa reprezentacijom Užica u prvom pripremnom meču za narednu sezonu.

Crveno-beli su poveli golom Pavkova u 80. minutu, ali su Užičani samo četiri minuta kasnije izjednačili i postavili konačan rezultat.

Vladan Milojević pružio je priliku velikom broju igračaa, a od pojačanja se na terenu, očekivano, našao samo Filip Stojković.

Zvezda nije odigrala dobru utakmicu. Tokom većeg dela meča fudbaleri crveno-belih su bili veoma bledi, te će on veoma brzo pasti u zaborav.

Srpski vicešampion pretio je uglavnom iz udaraca sa distance u prvih 45 minuta. Kapiten Milijaš je imao nekolilo dobrih pokušaja, ali nije uspeo da se upiše u strelce. Zvezda je u nastavku zaigrala nešto bolje i konkretnije, pa je preko rezerviste Pavkova stigla do prednosti u 80. minutu.

Užičani su uspeli da stvore samo dve prilike na utakmici od kojih su jednu realizovali u 84. minutu za konačnih 1:1.

Crveno-bele na Zlatiboru očekuje još jedan meč, a protivnik je Rudar iz Pljevalja. To će ujedno biti i generalna proba pred start kvalifikacija za Ligu Evrope koje su na programu već 29. juna.

Sastav Zvezde u prih 45 minuta: Kahriman, Stojković, Frimpong, Le Talek, Anđelković, Donald, Račić, Milijaš, Srnić, Adžić i Vučićević.

Sastav Zvezde u drugih 45 minuta: Kahriman – Stojković, Frimpong, Le Talek, Anđelković (od 68. Milošević) – Donald, Račić (od 65. Pavkov) – Milić, Luković, Ruiz – Vujaklija.

FOTO: FK Crvena Zvezda