LALATOVIĆ: Fudbaleri Čukaričkog neće osetiti moje odsustvo

lalatovic-nenad-cukaricki

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da ima veliko poverenje u svoje fudbalere i da se neće osetiti njegovo odsustvo zbog obaveza u mladoj reprezentaciji Srbije.

„Naravno da volim da sam uz ekipu koju treniram i prvi put sam u situaciji da nisam bio na prozivci. Verujem da se moje odsustvo neće osetiti jer domaće prvenstvo počinje 22. jula i ako mlada reprezentacija udje u finale Evropskog prvenstva, imaću još 23 dana da sa Čukaričkim sprovedem u delo svoje zamisli pred Super ligu“, rekao je Lalatović za sajt kluba.

Tokom njegovog odsustva sa ekipom sa Banovog brda rade Pavle Delibašić i Mihajlo Jurasović, za koje je rekao da u njih ima ogromno poverenje.

Lalatović je kazao da je veći deo igrača ostao na okupu i da oni dobro znaju šta on želi i da im najviše veruje.

Ambicije Čukaričkog su da u sledećoj sezoni bude u vrhu tabele i da izbori plasman u evropska takmičenja.

„Čukarički je najstabilniji i najorganizovaniji klub u kom sam do sad radio. Nisam ni u jednom klubu ranije doživeo da plata ne kasni, a u Čukaričkom nema nikakvih kašnjenja i uvek kažem da srpski fudbal treba da čuva ljude kao što je gazda Čukaričkog Dragan Obradović“, rekao je Lalatović.

Po njegovim rečima, biće još pojačanja pored Djordja Crnomarkovića i Nikole Drinčića, ali i odlazaka. Na pripremama želi 22 igrača i tri golmana, koje će koristiti tokom sezone.

Lalatović je rekao da pripreme mlade reprezentaciju teku u odličnoj atmosferi i da od igrača želi da pružaju maksimum na svakoj utakmici u teškoj grupi sa Portugalom, Španijom i Makedonijom.

Članovi mlade reprezentacije su gledali utakmicu A selekcije Srbije protiv Velsa, a Lalatović je rekao da je najbitnije to što je zadržano prvo mesto u kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo.

„Siguran sam da će se naša reprezentacija sa ljudima koji vode Fudbalski savez Srbije i selektorom Slavoljubom Muslinom kvalifikovati na Svetsko prvenstvo u Rusiji“, rekao je Lalatović.

Beta