RADONjIĆ: Svako da da svoju žrtvu za odbranu titule!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da veruje da će njegovi igrači dati sve od sebe protiv Mega Leksa i da će pobedom u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa Superlige Srbije krenuti u odbranu titule.

„Završili smo 14 utakmica prvog dela takmičenja i ono što nam je bila želja na početku, to smo i ostvarili. Igramo prvi meč polufinala protiv Mege sa kojom smo igrali četiri puta ove sezone i svi dueli osim prvog su bili gusti i neizvesni. Sigurno da opet treba očekivati dobru Megu iz više razloga, a pre svega jer je trenutno u odličnoj formi i pokazuje da zaslužuje apsolutni respekt u ovom polufinalu“, rekao je Radonjić na konferneciji za novinare u Beogradu.

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Mega Leksa u utorak od 21 čas u hali „Aleksandar Nikolić“, prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije. Ulaz u halu je besplatan.

„Ne treba očekivati da će Crvena zvezda biti na onom nivou kada je u jednom delu sezone bila u najboljem izdanju, ja sam svestan toga, ali verujem i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da budemo bolji od protivnika. Verujem da će svako dati svoju žrtvu za odbranu trona“, naveo je Radonjić.

Radonjić je podsetio da se Zvezda tokom Superlige suočavala sa velikim problemima vezano za povrede igrača, ali da je uspela da pronadje rešenja. On je dodao da je ekipa sada kompletna, ali da to ne znači da je u najboljem stanju.

„Sada više i nemam prostora za takve priče“, dodao je Radonjić.

Trener crveno-belih naveo je da je Mega u odličnoj formi.

„Ovaj prvi meč, za koji se uvek kaže da je najbitniji, ja to ne posmatram tako, mislim da je svaki u seriji bitan. Mi želimo da budemo dobri, da dodjemo do vodjstva i tako krenemo u odbranu titule. Da je Mega u odličnoj formi najbolje se videlo i u meču protiv Partizana pre nekoliko dana i zato moramo biti obazrivi i da kolektivnom odbranom ne dozvolimo da se Mega razigra jer ima potencijal na svim pozicijama“, rekao je Radonjić.

Beta