MILOJEVIĆ: Iskoristićemo svaku šansu za pobedu koja nam se ukaže protiv Zvezde!

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem duelu polufinala plej-ofa Superlige Srbije, ali da se nada da će, ako joj se ukaže, njegova ekipa iskoristiti šansu za pobedu.

„U utorak nas očekuje prva utakmica polufinala plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Pored toga što smo ispunili cilj plasmanom u ABA ligu, možemo da budemo zadovoljni kako smo igrali u drugom delu Super lige. Zvezda je apsolutni favorit u ovom meču, ali smo već uspevali sa njima da igramo izjednačene mečeve ove sezone. Najbitnije je da damo sve od sebe u ovom meču, a ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo“, rekao je Milojević za sajt Mege.

Košarkaši Mege igraju u utorak od 21 čas protiv Crvene zvezde u hali „Aleksandar Nikolić“, prvu polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije. Mega je u poslednjih sedam utakmica u Superligi ostvarila šest pobeda i ligaški deo završila je na četvrtom mestu na tabeli.

Mega i Zvezda su ove sezone igrali četiri puta, a crveno-beli su ostvarili sve četiri pobede.

Plejmejker Mege Nikola Rebić rekao je da će njegova ekipa pokušati da iznenadi Zvezdu.

„Mi smo naš primarni cilj ostvarili, izborili smo igranje u ABA ligi i sledeće godine tako da ćemo u ovu seriju ući rasterećeno. Kako je regularni deo sezone odmicao, igrali smo sve bolje. Verujem da ulazimo spremni u seriju sa Zvezdom, koja je sigurno favorit, ali mi ćemo svakako dati sve od sebe da probamo da je iznenadimo“, naveo je Rebić.

Beta