NIKOLIĆ IGRAČIMA NA RASTANKU: Nemoguća misija uspešno završena!

marko-nikolic-partizan

Doskorašnji trener Partizana Marko Nikolić oprostio se od fudbalera crno-belih i poručio im da je ponosan na njih i da je bilo zadovoljstvo raditi sa njima.

Nikolić je ove sezone sa Partizanom osvojio „duplu krunu“, a samo nekoliko dana po osvajanju trofeja u Kupu Srbije podneo je ostavku. On se sa igračima nije pozdravio uživo, ali jeste putem Vajbera.

„Šampioni, večna zahvalnost za sve što ste uradili ove godine. Ponosan sam na svakoga od vas. Napisali ste i ušli u istoriju Partizana. Bilo je zadovoljstvo raditi sa vama. Nemoguća misija je uspešno završena. Moj telefon je svakome od vas uvek otvoren, za svaku vrstu sportske i svake druge pomoći. Do sledećeg puta…“, poručio je Nikolić igračima u zajedničkoj konverzaciju putem Vajbera.

Kako je naveo Partizan, igrači su mu zahvalili na svemu učinjenom za klub, veri koju je pokazao u njih kada su ih svi otpisali, borbi za „duplu krunu“ i motivaciju do poslednje kapi znoja i poželeli mu mnogo sreće u daljem radu.

Crno-beli su u potrazi za novim šefom stručnog štaba, a prema navodima beogradskih medijima u igri je nekoliko imena medju kojima su Ilija Stolica, Miroslav Djukić i Vladimir Ivić.

Beta