Fudbalski klub Partizan sa žaljenjem obaveštava javnost da je trener prvog tima FK Partizan, Marko Nikolić, danas podneo neopozivu ostavku.

U iskrenom i prijateljskom razgovoru koji je Marko Nikolić vodio sa Upravom FK Partizan, istakao je da oseća potrebu za novim profesionalnim i ličnim izazovom.

Marko Nikolić se zahvalio Upravi kluba na izuzetno plodonosnoj saradnji, uslovima koji su mu pruženi i sportskom i finansijskom ponudom koja je od strane kluba bila već pripremljena.

Podvukao je svoje zadovoljstvo činjenicom da su sve strukture FK Partizan omogućile, u domenu svojih mogućnosti, potpuno autonoman rad koji je krunisan zajedničkim osvajanjem oba trofeja, Super lige i Kupa Srbije.

Veliku zahvalnost je uputio svim svojim saradnicima u stručnom štabu, zaposlenima, igračima i fantastičnoj partizanovoj publici na izuzetnoj podršci, bez koje ostvareni ciljevi ne bi bili dosegnuti.

FK Partizan izražava razumevanje za želju dosadašnjeg trenera da odgovori novim profesionalnim izazovima u inostranstvu, budući da je na terenima Srbije Marko Nikolić, gotovo bez prekida, angažovan punu deceniju.

Ovom prilikom FK Partizan Marku Nikoliću želi svaku ličnu i profesionalnu sreću i uspeh u veri da će ostati uvek predani deo crno bele porodice.