KOLMAN PRED SRBIJU: Odsustvo Bejla nije briga, u Beogradu da se dignemo!

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa Kris Kolman rekao je da nije zabrinut zbog izostanka suspendovanog Gereta Bejla protiv Srbije u Beogradu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

 – Igrali smo u Belgiji 2013. godine bez Bejla, Vilijamsa i Alena, pa smo došli do pozitivnog rezultata (1:1 prim. aut). Tada je neverovatan bio Remzi i sada će preuzeti odgovornost. Spremni smo da se izdignemo, ubeđen sam u to, verujem u svoje igrače, sposobni su da urade sve što mogu i ne postoji briga – rekao je Kolman, a prenosi agencija Rojters.

Kolmanu su britanski mediji meč protiv Srbije označili kao presudan oko ostanka na klupi Velšana, a već se spominje da bi mogao da preuzme Kristal Palas, tim u kojem je proveo igračku karijeru u periodu od 1991. do 1995. godine.

– Srećan sam kada se spomene Palas, voleo bih da jednog dana budem menadžer tog kluba, ali nisam siguran da li je princ Čarls spreman za mene -našalio se Kolman, a potom nastavio u ozbiljnom tonu.

– Proveo sam lep period karijere u Kristal Palasu, ali sada razmišljam samo o meču protiv Srbije i to je jedino što me zanima – rekao je selektor prošlogodišnjeg polufinaliste Evropskog prventsva u Francuskoj.

Utakmica D kvalifikacione grupe između Srbije i Velsa igra se 11. juna na stadionu „Rajko Mitić”.

Srbija se nalazi na prvom mestu grupe sa 11 bodova, koliko ima i Republika Irska, Vels ima četiri manje i pobedom nad „zmajevima“ skoro sigurno bi ih izbacila iz trke za plasman na Mundijal.

Tanjug