SKANDALOZAN TEKST IZ KOMŠILUKA: Hrvatski portal uporedio Zvezdu sa ćopavim magarcem! (FOTO)

Posle odlaska Miodraga Božovića sa klupe Crvene Zvezde krenule su brojne spekulacije o njegovom nasledniku.

Pojedini mediji su istakli Slovenca Matjaža Keka kao glavnog kandidata. Po tim pisanjima trener Rijeke, vodećeg tima u Hrvatskoj, bi na Marakanu došao po završetku sezone.

Ipak, ove spekulacije u susedstvu su dočekane sa podsmehom, o čemu svedoči tekst poznatog tamošnjeg portala, „24 sata“.

Novinar Dubravko Miličić je u pomenutom tekstu podrugljivo pisao o Crvenoj Zvezdi upoređujući je sa „ćopavim magarem“.

Tekst vam prenosimo u celosti.

– Halo, Matjaž, burazeru, bilo bi zgodno kad bi danas igrao Spasoje, a ne Milivoje. Ili, Matjaž, ovdje centarfor momčadi, možeš li mi posuditi 100 eura do plaće, nemam za gorivo. Znaš, kako je, plaća kasni, mora se od nečega živjeti. Ili još bolje, Matjaž, danas neće biti tople vode, pa se na brzinu odjenite i istuširajte doma. Kava? Nažalost, isključili nam struju, pa ne radi aparat…

Ovo nije film, niti znanstvena fantastika, navedeni dijalozi samo su neki s kojima su se susretali posljednji treneri Zvezde. Klub vode razni menadžeri, igračima kasne plaće, za sve se pitaju navijači, a nekoliko puta im je isključena struja i voda. Ukratko, ne zna se tko pije, a tko plaća. Zapravo, vrlo dobro se zna. Ne pije nitko, jer nema čak ni kave, a ne plaća nitko, jer nema novca.

Vidite li u takvom cirkusu, čiji igrači u svlačionici slušaju Cecu, čovjeka s 1500 jazz pjesama na Ipodu, naviknutog na potpuni red i autonomiju? Dajte, budite bar malo ozbiljni…

Svako ima pravo da napiše ono što želi, ali upoređivati nekadašnjeg evropskog i svetskog prvaka sa ćopavim magarem, je u kranju ruku degutantno. Mada, za to smo sami krivi, tj ljudi koji vode naša dva najveća kluba, pa ni ne čudi što srpski fudbal služi za podsmeh u susedstvu, ali i u ostatku Evrope.

portal 24 sata