PREVAZIŠAO SAMOG SEBE: Obradović još jednom u centru pažnje, ceo stadion umirao od smeha na njegove odluke (VIDEO)

Sudija Srđan Obradović izgleda ne može bez skandala i ogromnih grešaka.

Nakon što je oštetio Partizan u večitom derbiju, kada nije video da je lopta napustila teren, i nakon što je na utakmici Zvezda Vojvodina doneo nekoliko krajnje sumnjivih odluka, Obradović je ovoga puta i prevazišao samog sebe.

On je na utakmici omladinaca Napretka i Jagodine toliko katastrofalno sudio da su se navijači na tribinama sve vreme glasno smejali njegovim komičnim odlukama.

Utakmica je završena rezultatom 1:1, a čelnici Kruševljena su bili veoma besni na sudiju Obradovića. Napredak je meč završio sa 9 igrača.

– Učestvovаnje u sportu, а posebno timskim sportovimа mlаde uči timskom rаdu, liderstvu, sаmodisciplini, odgovornosti, tolerаnciji, rаzvijа njihove veštine sаvlаdаvаnjа rаzličitih problemа, uči ih istrаjnosti, poštovаnju аutoritetа, rаzvijа rаdne nаvike, jаčа njihov kаrаkter, sаmopoštovаnje i sаmopouzdаnje. Dа li ih već nа početku, pretencioznim odlukаmа ljudi u crnom, trebа nаučiti dа krаdu, lаžu i simulirаju?! Dа li nаm trebа tаkvа omlаdinа, poruka je Kruševljana na svom zvaničnom portalu, gde su okačili i video sa spornim detaljima ovog meča.

Svaki dalji komentar je suvišan, pogledajte video i pokušajte da se ne nasmejete.