IGUAIN RASTUŽIO KNEŽEVE: Juventus iz Monaka vidi finale Lige šampiona! (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa savladali su Monako u gostima sa 2:0 u prvom polufinalnom meču Lige šampiona.

Ovim trijumfom italijanski klub je širom otvorio vrata finala, i pravo čudo treba da se desi, pa da Juve ne gledamo u borbi za trofej.

Junak trijumfa Stare dame bio je sjajni Argentinac Gonzalo Iguain, koji je postigao dva pogodka, jedan 29. minutu, a drugi tačno pola sata kasnije. Oba puta mu je za gol asistirao Dani Alves.

Monako je mogao do boljeg rezultata u ovoj utakmici, ali su Mbape, Falkao i na samom kraju Žermen bili neprecizni, tačnije Đanluiđi Bufon ih je sjajnim odbranama onemogućio da postignu pogodak.

Kod oba gola Iguaina prethodila je akcija u kojoj su pored Argentinca učestvovali Dibala i Dani Alves, a zanimljivo je da je najveći krivac u oba slučaja bio vezni fudbaler domaćih Bakajoko. On je kod prvog gola pustio Iguaina da mu pobegne, a kod drugog je izgubio loptu na sredini terena.

Pored ovih golova Juventus je imao još nekoliko izuzetnih prilika, ali je Subašić poput kolege Bufona bio na visini zadatka.

Revanš je na programu za šest dana u Torinu. Monako mora da postigne minimum dva pogodka, što će biti vraški teško, pošto je Juventus u ovoj sezoni Lige šampiona primio ukupno samo dva gola i to u grupnoj fazi.

Podsetimo, sinoć je Real Madrid napravio veliki korak ka finalu pobedom nad Atletikom od 3:0 na Santijago Bernabeu. Heroj Madriđana bio je Kristijano Ronaldo koji je postigao het-trik i oborio mnoge rekorde najjačeg evropskog klupskog takmičenja.