FRIMPONG: Osećam da niko ne može da nas pobedi!

Abraham Frimpong se odličnim partijama ubrzo po dolasku u Crvenu Zvezdu ustalio u prvoj postavi.

On je prezadovoljan svojim učinkom, i nada se da će uz podršku navijača crveno-beli stići do šampionske titule na kraju sezone.

– Nakon pobede nad Vojvodinom, koja ima jedan od najjačih timova u ligi, zaista smo puni samopouzdanja. Nama u odbrani mnogo znači i to što nismo primili gol, iako je to, naravno, zasluga cele ekipe. Lično sam zadovoljan svojim učinkom, u Zvezdi sam tek nekoliko meseci, ali smatram da sam se lepo uklopio i pokazao klubu i navijačima da uvek mogu da računaju na mene. Potrudiću se da budem sve bolji i bolji i nadam se da će to pomoći ekipi da nastavimo u istom ritmu, da na svakoj sledećoj utakmici damo svoj maksimum kako bismo ostvarili sve pobede do kraja šampionata , rekao je Frimpong.

O navijačima imao je samo reči hvale.

– Podrška kao što je bila na meču sa Vojvodinom mnogo pomaže celoj ekipi. Igrati pred više od 16 000 ljudi je zaista nešto posebno. Navijači nam daju dodatnu snagu i, kada ih čujem sa tribina, imam osećaj da niko ne može da nas savlada. Očekujem da će ih biti sve više kako se bude bližio kraj sezone jer znamo da imamo još četiri podjednakoteške finalne utakmice, a upravo od navijača u velikoj meri zavise naše pobede.