ŠOK U NOVOM SADU: Trener Vojvodine napustio klub zbog premija za meč protiv Partizana?!

Kako Novosti javljaju, Aleksandar Veselinović, trener novosadskog superligaša, posle samo tri utakmice na klupi Vojvodine, koju je preuzeo od stratega Dragana Ivanovića, podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba!!!

On je kao svoj razlog za ostavku naveo nemoguće ispunjavanje njegovih ideja.

-Bila mi je velika čast biti deo velikog kluba, zahvaljujem se igračima i članovima mog štaba na divnoj i iskrenoj saradnji. Hvala navijačima na velikoj podršci koju sam osećao. Ostajem veliki navijač Vojvodine- kaže u saopštenju Veselinović koji, međutim, u telefonskom razgovoru nije želeo da odgovori na novinarska pitanja i da za „Novosti“ komentariše iznenadnu odluku.

Sa druge strane, Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora kluba, ističe da je simptomatično da se Veselinović odlučio za rastanak u trenutku kada je saznao da će igrači dobiti premije ako pobede Partizan.

-To je istina. Kad je čuo da su premije 1.500 evra za pobedu u derbiju, podneo je ostavku, Nikakvog drugog razloga da ode iz kluba nije bilo. Niko mu se nije mešao u posao ni u tim. Smatram da ćemo i pored svega toga pobediti Partizan. Baš zato. Ekipu će voditi pomoćni trener Vladimir Buač- rekao je Vuković.

Ostaje pitanje na koje verovatno nikada nećemo dobiti odgovor: Da li je Aleksandar Veselinović stvarno podneo ostavku zbog premija?

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!